Sieraden buitgemaakt bij inbraak

DREMPT – Terwijl de bewoonster beneden zat, hebben dieven vrijdagavond kans gezien om op de eerste verdieping in te breken bij een woning aan de Waardeel in Drempt. Er worden in ieder geval sieraden vermist.

De bewoonster ontdekte rond 22.30 uur dat er was ingebroken en dat er in ieder geval sieraden zijn ontvreemd. De gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in en daarbij bleek, dat de dieven eerst de garagedeur hebben geforceerd om een ladder te pakken. Hiermee heeft men op de eerste verdieping een raam geforceerd en is de zoektocht naar buit voortgezet. Gezien het tijdstip van de melding is er nog geen buurtonderzoek verricht. Het onderzoek wordt voortgezet.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.