Beeld koningin terug op Posbank

RHEDEN – Het beeld ‘Koningin op de fiets’, dat was gestolen uit Rheden, is vrijdagmiddag rond 15.00 uur weer teruggebracht.
Leden van oudejaarsvereniging Vesuvius uit het Friese Elsloo namen het beeld vlak voor de jaarwisseling mee vanaf de Posbank. Het ging om een oudejaarsstunt. Ze hadden er een bordje neergezet met de tekst "Ik ben uit fietsen, tot na de oliebollen".
Tijdens de jaarwisseling presenteerde de Vesuvius Club het beeld in een plaatselijke kroeg. Een woordvoerder liet vlak erna al weten dat ze het beeld terug zouden brengen. De vraag was alleen nog wanneer. De gladheid gooide roet in het eten en Natuurmonumenten die van de eigenaar is eiste dat een aannemer het beeld professioneel terug plaatste. Er is geen aangifte gedaan.
Allen proosten daarna op de goede afloop en op de Koningin.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.