Kadoshop in Brummen zaterdagmiddag overvallen

BRUMMEN – De politie is een uitgebreid onderzoek begonnen naar de dader van een overval op een kadoshop aan de Arnhemsestraat in Brummen. De overval vond op zaterdag 15 januari omstreeks 17.35 uur plaats.

Het aanwezige personeelslid werd bij de overval met een steek-voorwerp bedreigd. De vrouw stond alleen in de kadoshop toen de overvaller binnen kwam. Hij bedreigde haar met een steekvoorwerp en eiste geld. Hierna ging hij er met een onbekend geldbedrag vandoor richting het centrum.

De overvaller is ongeveer 20 jaar en heeft een slank postuur en smal gezicht. Wel opvallend zijn z’n dikke wenkbrauwen. Hij draagt een spijkerbroek en zwarte jas. Zijn spraak had een Oost-Europees accent.

Naast een buurtonderzoek heeft de politie direct een SMS-Alert en Twitterbericht verstuurd. Tips zijn welkom via 0900 – 8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.