Pretband HOB neemt tweede cd op

BRUMMEN – Pretband Help Ons Bloaz’n heeft onlangs een nieuwe cd opgenomen. Die jaar nadat Face-to-Feest uitkwam, wordt nu hard gewerkt aan het nieuwe album Code Rood.

Code Rood betekent dat bij iedereen de alarmbellen moeten rinkelen als de Pretband eraan komt. De leden van de Pretband zijn gehuld in opvallende rode shirts, maar minstens zo herkenbaar aan hun aanstekelijke enthousiasme. Op de cd staan de nummers die de Pretband de afgelopen jaren heeft laten horen tijdens optredens. De opnamen zijn inmiddels achter de rug, momenteel worden de geluidsregistraties kritisch beluisterd. Ook moeten de rechten voor deze cd worden vastgelegd bij Buma Stemra. Begin april is de cd klaar en wordt deze op een bijzondere manier gepresenteerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.