60 jaar getrouwd

VELP – Burgemeester Petra van Wingerden van de gemeente rheden bezocht donderdag het echtpaar Vos-Campschroer in Velp om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk. Namens de gemeente overhandigde de burgemeester een mooie bos bloemen en een boekje over de gemeente Rheden. Alle kinderen waren ook aanwezig om samen met hun ouders dit feest te vieren. Natuurlijk was er koffie met gebak. De heer en mevrouw Vos zijn beiden in de gemeente Rheden geboren. In hun jeugd woonden zij tegenover elkaar.

 

De heer Vos werkte als timmeman op het politiebureau  in Arnhem. Het echtpaar maakte altijd graag fietstochten, maar de gezondheid laat dat niet meer toe. Mevrouw is een trouwe bezoekster van de huisvrouwengym.

Het echtpaar heeft twee kinderen, vier kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.