Kunstbus naar musical Toon Hermans

De Kunstbus Doesburg gaat donderdag 24 februari naar Toon, de Musical. Alex Klaassen speelt Toon Hermans en zingt bekende liedjes als Een Ballon, een Ballon, een Ballonnetje, Jo met de Banjo en 24 Rozen. Daarbij brengt hij bekende conferences over bijvoorbeeld Sinterklaas en ‘de Stoel’. De Kunstbus is bedoeld voor 55-plussers uit de gemeente Doesburg. Er zijn opstapplaatsen bij sporthal Beumerskamp in Beinum, bij de bushalte op het Burgemeester Keiserplein en bij bushalte Patrimonium in het centrum. Aanmelden kan tot 4 februari bij Carion, tel. 0313-472632 (ma. t/m vrij. 09.00 – 12.00 uur), of w.langeveld@carion.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.