Nieuw koor in Brummen: Chic en Shanty

BRUMMEN – De gemeente Brummen is binnenkort een nieuw koor rijker. Vrouwenkoor Chic en Shanty gaat op woensdag 2 februari officieel van start. Bijzonder is de combinatie van voornamelijk Nederlandstalige muziek van bijvoorbeeld Guus Meeuwis, Paul de Leeuw, Karin Bloemen en de Kast met meezingers uit het shantyrepertoire. Daarnaast wordt toch ook een enkel anderstalig nummer of lied in het dialect niet geschuwd. Dit is totaal anders dan de andere koren in Brummen. De oprichters Diny van Engeland en Enna Verspuy hebben de naam Chic en Shanty gekozen om aan te geven dat dit koor bij optredens zowel op chic als in shantykleding te zien en te horen wil zijn. De repetities zijn op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur bij de Vroolijke Frans in Broek (Brummen). Dirigente is Anja Luyt uit Deventer. Op woensdag 26 januari is een eerste kennismakingsavond, eveneens vanaf 20.00 uur in de Vroolijke Frans. Aspirant-zangeressen zijn hier zeer welkom.

www.chicenshanty.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.