Organisatoren collecte KWF gezocht

DIEREN – KWF Kankerbestrijding is op zoek naar twee nieuwe organisatoren voor de collecte in Dieren. Zij zouden samen met de bestaande wijkhoofden de collecte gaan organiseren. In totaal wordt er jaarlijks door ongeveer 110 collectanten gelopen. De taken van de organisatoren bestaan onder andere uit ondersteuning van de wijkhoofden, het organisatorisch voorbereiden van de collecte en werving van collectanten. De collecte vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 10 september. Belangstellenden kunnen bellen met Jan Puthaar, promotor KWF Kankerbestrijding, tel. 06-316310505 of jputhaar@kwfkankerbestrijding.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.