Concert Frommermann geslaagd

BRUMMEN – Het concert van het ensemble Frommermann in de Oude Kerk in Brummen was een groot succes. Deze zanggroep, bestaande uit vijf zangers en één pianist, is vernoemd naar Harry Frommermann, in 1927 de oprichter van het befaamde Duitse ensemble Comedian Harmonistst. Frommerman bracht samenzang met veel vrolijkheid en meeslepende humor, maar ook intense stilte. Mensen die nog geen fan waren van deze groep, zijn deze middag overgehaald. De Werkgroep Kamermuziek van de Culturele Stichting gemeente Brummen en de stichting Palissium Eerbeek hebben een geweldige middag georganiseerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.