Micha Vredegoor nieuwe hoofdtrainer gazelle Nieuwland

DIEREN – Micha Vredegoor wordt in het seizoen 2011 – 2012 de nieuwe hoofdtrainer van Gazelle Nieuwland in Dieren. De 39-jarige Vredegoor komt uit Dieren en is een vertrouwd gezicht binnen de vereniging, zowel als voetballer als trainer van E1 en als assistent-hoofdtrainer.

Vredegoor volgt Anthonie Nieuwenhuis op die na dit seizoen aan de slag gaat bij DFS Opheusden. Om bij gazelle Nieuwland aan de slag te kunnen, volgt Vredegoor het komende seizoen een opleiding tot TC2-trainer; de bevoegdheid die nodig is om bij een tweedeklasser aan de slag te gaan.
Het bestuur van gazelle Nieuwland is met trainer van het tweede elftal, Kees Hendriks, tot overeenstemming gekomen voor een nieuw seizoen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.