Prijzen voor jeugd PV Velp-Zuid

VELP – Postduivenvereniging Velp-Zuid heeft onlangs prijzen uitgereikt aan de jeugd. De duiventil was goed gevuld met kinderen en hun ouders en grootouders. De Cris Meeuwissenbokaal is gewonnen door Zoë Kruizinga. Zij wist de zes vluchten met de jonge duiven de meeste punten te vergaren, natuurlijk met de hoop van opa Martin van der Velden. Ook op de tentoonstelling was de jeugd weer goed vertegenwoordigd. De keurmeester kon niet één winnaar aanwijzen, maar twee. Dit waren Vincent Budel en Daan Barends, die de duiven hadden uitgezocht bij de Combinatie Gal-Praster en Henk Barends. Alle 25 kinderen die aan de tentoonstelling hadden meegedaan, kregen een mooie beker.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.