Voorverkoop Piratenfestijn Klarenbeek gestart

KLARENBEEK – Voor de vierde keer wordt in Klarenbeek een Piratenfestijn gehouden. Carnavalsvereniging Pacelli en de Nieuwe Zweep hebben de handen ineengeslagen en voor zaterdag 23 april een mooi programma opgezet met verschillende topartiesten.

De avond begint om 19.30 uur en bevat optredens van René Schuurmans, Arie Ribbens, TonyXL, de Lawineboys, Marc Huisman, Jacques Herb (foto), Ronnie Ruysdael, Sidney Bischoff, Hanny en Willem Barth. Tussen de optredens door laten de vaste DJ’s Looneybazz van Pacelli hun platen horen.
Kaarten voor dit Piratenfestival zijn al te koop. In de voorverkoop kosten deze 20 euro, aan de zaal 25 euro. De voorverkoopadressen zijn onder andere de Nieuwe Zweep in Klarenbeek, Drogisterij Bosman in Loenen, Keurslager Geert van der Horst in Eerbeek en Dieren, Primera de Damper in Beekbergen.

www.piratenfestijnklarenbeek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.