Stratenkegeltoernooi bij Concordia

BRUMMEN – Ook dit jaar wordt bij Concordia in Brummen weer een kegeltoernooi gehouden voor straten en buurten. De voorrondes worden gespeeld op 12, 19 en 26 februari en op 5 en 26 maart. Op 2 april staan de finales in klasse II op het programma, op 9 april de finales van klasse I. De klassen I en II worden samengesteld aan de hand van de behaalde resultaten van de voorgaande jaren. Ieder team bestaat uit tien personen, waarvan er maximaal vier lid mogen zijn van een kegelclub. Ieder teamlid mag vier maal vijf ballen gooien. Na de voorrondes worden de acht beste teams uitgenodigd om te strijden in de finale. De verzamelde punten uit de voorrondes tellen dan niet meer mee. Teams die al eerder aan het kegelevenement hebben deelgenomen, krijgen binnenkort van Concordia bericht of hebben al wat vernomen. Anderen kunnen zich aanmelden via cafeconcordia@planet.nl.