Nieuwe catalogus bibliotheken

De digitale catalogus van de Bibliotheek Veluwezoom is sinds januari te vinden in een gebruiksvriendelijkere versie dan voorheen. Onder de naam Aquabrowser Library kunnen gebruikers in de catalogus zoeken naar bepaalde onderwerpen. De resultaten lopen uiteen van (luister)boeken, kranten- en tijdschriftartikelen tot dvd’s en cd’s. Het programma biedt de gebruiker daarna de mogelijkheid een zoekopdracht verder te verfijnen, geeft alternatieve suggesties en maakt online reserveren mogelijk. Op de site www.bibliotheekveluwezoom.nl staat een aantal filmpjes waarin het gebruik van de catalogus wordt uitgelegd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.