Nieuwe buren borrelen

VELP – Twee bewoners van het nieuwe appartementencomplex De Binnentuin in Velp hielden onlangs een nieuwjaarsborrel voor alle medebewoners. Clara de Gooijer en Ineke Klatz sloegen de handen ineen met Innoforte, dat een ruimte beschikbaar stelde, en Vivare, dat een geldbedrag sponsorde. De overige kosten betaalden de dames uit eigen zak, omdat zij het belangrijk vinden dat de bewoners elkaar beter leren kennen. Ook legden zij een boek neer, waarin de aanwezigen konden melden waaraan zoal behoefte is. Zo werd er verzocht om een Bewonerscommissie voor Pretzaken. Deze en andere suggesties worden momenteel bekeken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.