Website gemeente Rheden stijgt op landelijke ranglijst

DE STEEG – De nieuwe website van de gemeente Rheden is deze maand gestegen van plaats 274 naar plek 98 op de ranglijst van beste websites van Nederlandse gemeenten. Rheden is hiermee de op één na grootste stijger van deze maand.

De lijst is een initiatief van de website Overheid.nl van het ministerie van Binnenlandse Zaken. In totaal staan er 430 Nederlandse gemeenten op de ranglijst. De vernieuwde website van Rheden, die in december werd gelanceerd, scoort vooral goed op toegankelijkheid en interactieve verwijzingen, zoals koppelingen met andere overheidsinstanties. Rheden heeft haar website onder meer van een gebruiksvriendelijker zoekfunctie voorzien. De nieuwe site is onderdeel van het project ´Klant in Beeld´: een plan om de totale dienstverlening naar de inwoners de komende jaren te verbeteren.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.