Cursussen Djembé

DIEREN – Bij Musica Allegra in Dieren start vrijdag 4 februari een Kindercursus Djembé voor jongens en meisjes vanaf vijf jaar, evenals cursussen voor volwassenen. De djembé is een populaire West-Afrikaanse handtrom, die redelijk eenvoudig te bekijken is. In de kindercursus worden verschillende ritmes aangeleerd. De kinderen krijgen les van 17.30 tot 18.00 uur, beginners van 18.00 tot 18.30 uur en gevorderden van 18.30 tot 19.30 uur. Beginners en kinderen hebben geen muzikale achtergrond nodig. De cursussen bestaan elk uit tien lessen, die worden gegeven bij Musica Allegra in het gebouw van Het Rhedens.

www.musicaallegra.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.