Huldiging jubilarissen MDVS

DOESBURG – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Muziekcorps der Voormalige Schutterij in Doesburg werden, zoals gebruikelijk, ook jubilarissen gehuldigd. Deze keer werd er echter ook een erelid benoemd. Herman Otten heeft vele jaren veel werk binnen de vereniging verricht als coördinator jeugdopleidingen. Hij stopt nu met de werkzaamheden en dacht afscheid te nemen. Niets was minder waar, want hij werd benoemd tot erelid.

De jubilarissen: 25 jaar lid: Ernesto Petelin, 15 jaar lid: Kim Buscher, Wim Vaupell, Mary Jansen, 12 ½ jaar lid: Michel Jansen, 10 jaar lid: Eline Ensing, Vincent Leertouwer. Op de inzet in de foto staat Kim Busscher. Zij moest helaas eerder weg van deze altijd gezellige nieuwjaarsreceptie, waar Wim Vaupell niet alleen een muziekinstrument speelt maar ook nog een heerlijk buffet maakt zodat iedereen een heerlijke maaltijd krijgt. – Foto Hanny ten Dolle.