Arnhorst kan er weer tegen

VELP – Na een ingrijpende verbouwing en uitbreiding, werd vrijdagmiddag door wethouder Ron König de nieuwe Arnhorst in Velp geopend. Hij onthulde het nieuwe logo van de school.

De Arnhorst was écht heel dringend aan een grote opknapbeurt toe. Het stonk er, de lucht was zelfs bedompt en er was feitelijk veel te weinig plaats voor alle leerlingen. Dat alles behoort tot het verleden na niet alleen een opknapbeurt van de oude villa aan de Dillenburglaan, maar ook een deel nieuwbouw naast het oude gebouw. De noodlokalen zijn afgebroken en behoren tot het verleden. “We hebben dit jaar nog één combinatiegroep”, vertelt directeur Tineke Kleine Beernink. “Maar dat is volgend jaar ook voorbij en dan heeft iedere groep zijn eigen lokaal. Een ideale situatie.” De Arnhorst behoort na deze ingrijpende facelift weer tot de modernste scholen. Ieder lokaal heeft een digitaal schoolbord, de computerfaciliteiten zijn voor de leerlingen enorm vergroot en het gebouw wordt constant voorzien van schone en frisse lucht. Zelfs een lift werd tijdens de verbouwing gerealiseerd – foto Marc Pluim
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.