Oude camera’s in trek

DOESBURG – Het was zondag dringen geblazen op de bovenverdieping van De Waag. Daar werd door Roel Fokken en zijn medewerkers de jaarlijkse fotografica-binnenbeurs gehouden. Wat betreft omvang niet te vergelijken met de beurs die in de zomer in de hele Doesburgse binnenstad wordt gehouden, maar met in ieder geval even gepassioneerde bezoekers. Die snuffelen op de tafels tussen de oude boxjes, de eerste spiegelreflexen, de beroemde Graflex Speedcamera’s en de talloze aan de fotografie verbonden accessoires. Snel werden de beste wensen uitgewisseld met bekenden, maar de blikken dwaalden daarbij al naar de uitgestalde waren. Het is het gedreven gedrag van verzamelaars en hun hobby; altijd op zoek naar dat ene ontbrekende model of dat uitzonderlijke koopje. In De Waag verwisselde zondag weer heel wat fotografisch verleden van eigenaar – foto: Wencel Maresch
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.