Pastor Wouda krijgt de bul

EERBEEK – Pastor Anneke Wouda, kerkelijk werker in de protestantse Gemeente Eerbeek, heeft haar theologiestudie afgerond aan de protestantse Universiteit Kampen. Vorige maand heeft ze de bul ontvangen. Zij mag zich nu master in de Godgeleerdheid noemen.

Zondag ging ze voor in de Kruiskerk en sprak over de doop van Jezus door Johannes in de Jordaan. Na afloop was er gelegenheid voor de gemeente om Wouda persoonlijk te feliciteren. In de Ontmoetingsruimte sprak kerkenraadsvoorzitter Aad van de Ruijt over een nieuwe uitdaging: “We kennen de uitdrukking De ogen zijn de spiegel van de ziel. Uw ogen spreken boekdelen. We laten u niet graag gaan, maar we weten dat dit moment een keer komt. U droomt toch van een eigen gemeente. Onze hartelijke gelukwensen”.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.