Cursus Zicht op Evenwicht

DIEREN – Stichting thuiszorg Midden-Gelderland (STMG) houdt in samenwerking met Carion een cursus voor ouderen die bezorgd zijn om te vallen. De cursus Zicht op Evenwicht start, bij voldoende aanmelding, op dinsdag 8 februari in de Oase in Dieren. Gebleken is dat senioren die al hebben deelgenomen hun angst om te vallen kwijtraken en meer gaan bewegen en ondernemen. Ze leren een betree inschatting te maken van wat ze nog wel en wat ze niet meer kunnen waardoor de kans om te vallen flink wordt verkleind.
Zicht op evenwicht bestaat uit acht bijeenkomsten van twee uur. De kosten bedragen 25 euro. Leden van de STMG-ledenservice krijgen 10 euro korting. De begeleiding is in handen van een ervaren wijkverpleegkundige van STMG.
Aanmelden kan via www.stmg.nl of door het telefonisch aanvragen van een cursusfolder inclusief inschrijfformulier. Dit kan van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur via tel. 026 – 3761516.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.