Windmillcup dit seizoen in Velp

VELP – De Windmillcup, het grootste en hoogste internationale jeugdtoernooi in Nederland, is de afgelopen twintig jaar georganiseerd in Leeuwarden. De KNLTB heeft onlangs aan Tennisvereniging Beekhuizen in Velp gevraagd de organisatie van dit unieke toernooi in 2011 over te willen nemen. En natuurlijk wil de Velpse vereniging deze mooi kans niet voorbij laten gaan.

De Windmillcup is een jeugdtennistoernooi van grote naam en klasse. Er spelen ruim 200 deelnemers in de leeftijd tot en met veertien jaar mee uit meer dan 50 landen over de hele wereld. Alleen de allersterksten in deze leeftijdscategorie kunnen deelnemen. Vele oud-deelnemers staan nu op de huidige wereldranglijst. Een uniek evenement dus met tennis o peen niveau dat er in Nederland verder niet te zien is. Het is het enige toernooi in deze categorie en onderdeel van een Grand Slam circuit, the Young Stars Tournaments. Het toernooi vindt van zaterdag 9 tot en met zondag 17 juli 2011 plaats op Tennispark Beekhuizen.