Milestone gaat weer optreden voor OLG

LOENEN – Voor de vele fans van de Loenense band Milestone zal het voornemen van de bandleden om op 16 april weer te gaan optreden als muziek in de oren klinken. Na onderbreking van een paar jaar hebben de mannen besloten de gitaren en andere instrumenten weer op te pakken en voor het goede doel een concert te brengen in De Brink te Loenen.
De opbrengst van deze avond komt grotendeels ten goede aan het OLG, Ontspanning Lichamelijk Gehandicapten. Bij deze vereniging zijn een aantal Loenenaren betrokken die graag een bedrag met giften en sponsergelden wil inzamelen voor dit doel.
Milestone werd in 1979 opgericht. De schoolvrienden, Jos van Doorn, Kees van Gijtenbeek, Henk Plant en Bertus Bouwmeester behoorden tot de leden van het eerste uur. In de beginjaren ’80 waren er in Loenen veel bandjes. Milestone speelde in de eerste jaren vooral eigen nummers. De inspiratiebronnen waren vooral de rock en roll. Henk Reuvekamp en Jos van Doorn waren vooral de componisten. Er werd veel opgetreden maar in 1987 kwam er een eind aan hun bestaan. In 2001 is Milestone weer in orginele bezetting bij elkaar gekomen. Op 20 april 2002 werd een concert gegeven in De Brink. Tot verrassing van de bandleden was de zaal geheel uitverkocht. In de jaren daarna heeft Milestone nog een aantal concerten gegeven en nu dus weer op 16 april 2011. Inmiddels is er ook een site van Milestone: www.milestone-band.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.