Alex Bos wint Tien over Rood SC Klarenbeek

KLARENBEEK – Het Tien over Rood toernooi 2011 van de biljartafdeling van de SC Klarenbeek, gehouden in het clubhuis, is dit jaar een overwinning geworden voor Alex Bos. Dit keer werd voor het eerst weer op twee tafels gespeeld. Er waren 268 deelnemers. Na de voorrondes op de doordeweekse avonden en op woensdagmiddag en vrijdagmiddag hadden 60 spelers zich geplaatst voor de finaleronden op zaterdag.
De einduitslag is als volgt: 1.Alex Bos 10 car. in 5 beurten, 2.Lambert van Essen 10 car. in 7 beurten, 3.Ap Hissink 10 car. in 8 beurten (wint na barrage), 4.Bertus van Maanen 10 car. in 8 beurten, 5/6. Maurice Jansen 9 car., 5/6 Niels Mulder 9 car., 7. Henk Huis in ’t Veld 7 car., 8. Herman Boer 6 car., 9.Piet van Heeren 4 car., 10. Joop Schild 2 car. Er waren 4 spelers van de Sportclub deelnemer aan de finale.
Arbitrage van de finale was door Willie Hulleman en Tonnie Bouwmeester.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.