Rheden doet mee aan NL DOET

REGIO – Het Oranje Fonds houdt, samen met duizenden organisaties in het land, op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Het Vrijwilligerssteunpunt van de gemeente Rheden wil hier graag samen met de inwoners een succes van maken. Op donderdag 13 januari is er om 20.00 uur een informatiebijeenkomst in de Oase in Dieren. Aanmelden kan via e-mail. vrijwilligersplein@carion.nl of via tel. 0313 – 490703.

Heeft uw maatschappelijke organisatie achterstallige klussen, kan het dorpshuis een lik verf gebruiken of moet die ene kast nodig eens in elkaar worden gezet? Doe dan mee. Ook kan een organisatie zich aanmelden als deze van mening is dat de groep ouderen of gehandicapten binnen de eigen organisatie best een leuke middagje verdienen.
Voor NL Doet komen aangemelde klussen (voor 31 januari) op www.nldoet.nl in aanmerking voor een financiële bijdrage van maximaal 500 euro van het Oranje Fonds. De voorwaarden en aanmeldformulieren ontvangt men op de informatieavond.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.