Open water zwemmers De Spreng naar clinic

BRUMMEN – Binnen de Brummense zwemsportvereniging De Spreng is sinds enige tijd een groep open water zwemmers actief en vier van hen hebben vorige maand deelgenomen aan een clinic open water zwemmen in Eindhoven. De clinic stond onder leiding van Tom Vangeneugden, Robin den Boer en Maaike Waaijer, allen internationale open water zwemmers.

52 zwemmers uit Nederland deden mee; De Spreng was met Linda Thomassen, Marieke van Nijkerken, Laura van Nijkerken en Manon Bruil goed vertegenwoordigd. Er is veel geleerd; er is bijvoorbeeld uitgelegd hoe je moet eten en drinken tijdens de wedstrijd en hoe je jezelf moet beschermen tegen het koude water. In het voorjaar gaat de groep weer trainen in het zwembad in Loenen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.