Winter wijkt voor Gert Mulder Cross

OEKEN – De Gert Mulder Cross van 2011 bij VV Oeken is zaterdag onder goede omstandigheden verlopen; de dag ervoor leek de gladheid nog parten te spelen, maar door de snel ingevallen dooi was het Hallsepad goed begaanbaar. De voetballertjes van SHE en Oeken hebben goed gehoor gegeven aan de oproep om mee te doen aan deze inmiddels traditionele cross.

Er werd gelopen in de categorie van de allerjongsten (mini’s) tot en met de B-junioren; in elke klasse werd gestreden tot de laatste snik. Aan de finish werden de lopers opgevangen in het jeugdhonk waar ze werden voorzien van drinken, eten en een verrassing van sponsor Gert Mulder. Bij de allerjongsten was bij de jongens Max Groeneveld (Oeken) de sterkste en bij de meisjes Maud te Winkel (SHE). Bij jongens van de F-pupillen werd Bram te Winkel (SHE) eerste en bij de meisjes Silke Dwars (Oeken). Luke Barten (Oeken) won bij de jongens van de E-pupillen en Babette Kruk (SHE) bij de meisjes. Bij de D-jongens was Bram Brinkman (oeken) nummer één en bij de meisjes Iris Verbeek (SHE). Bij de C-jongens werd Niels Regelink (Oeken) eerste en bij de meisjes Hilde Kruk (SHE). Bij de B-junioren liepen alleen de jongens en daar stak Thiemen Hillebrand (Oeken) er met kop en schouders bovenuit.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.