Vogelvrienden doen mee aan Nederlandse kampioenschappen

DOESBURG – Na de goede resultaten met de onderlinge tentoonstelling van Vogelvrienden uit Doesburg, hebben zes leden ook met de bondskampioenschappen meegedaan. Voor een aantal leden was de het aantal punten voor de vogels iets naar beneden gegaan, maar er werden toch 22 prijzen in de wacht gesleept.

Raymond Stienissen won zeven maal goud, drie maalzilver en vier maal brons. Ook won hij voor de vereniging de tweede prijs met de hoogst behaalde punten van tien vogels. Justin Volman won één maal goud, één maal zilver en ook één maal brons. Bij de grasparkieten werd hij hoofdgroepkampioen. Kirsten Romer won één maal zilver en één maal brons. Ook zij nam nog een extra prijs mee naar huis; Kirsten werd hoofdgroepkampioen bij de kleurkanaries.

Op de foto: ANBvV Dhr. Grefhorst en Kirsten Romer.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.