Man en vrouw met knuppels zwaar mishandeld in Doesburg

DOESBURG – De politie is donderdag een onderzoek begonnen naar de mishandeling van een 34-jarige man uit Haarlem en zijn 44-jarige Doesburgse vriendin. Het tweetal zou die dag rond 17.45 uur mishandeld zijn op de Schaepstraat door drie onbekende mannen met honkbalknuppels.

De slachtoffers zouden door de klappen letsel aan hun hoofd over hebben gehouden. Ze zijn voor behandeling naar het ziekenhuis in Zevenaar gegaan. De politie roept de hulp van getuigen in. ‘Heeft u donderdagmiddag 6 januari iets opvallends gezien of gehoord neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000’, zo vraagt de politie.

Het slachtoffer meldde rond kwart voor zes bij de politie dat hij en zijn vriendin mishandeld zouden zijn op de Schaepstraat door drie onbekende mannen met honkbalknuppels. De gewaarschuwde agenten troffen de slachtoffers op straat aan. Beiden verklaarde bij thuiskomst plotseling te zijn aangevallen door drie onbekende mannen. De slachtoffers zouden meerdere klappen hebben gehad op onder meer hun hoofd. Toen de Haarlemmer wegrende en contact op nam met de politie gingen de mannen er vandoor in twee auto’s, mogelijk Volkswagen Golf. De slachtoffers verklaarden geen idee te hebben wie de mannen waren. Ook zouden ze de reden van de mishandeling niet weten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.