Start inschrijvingen Tien over Rood Toernooi

OOSTERHUIZEN – In het dorpshuis van Oosterhuizen wordt volgens een jarenlange traditie het jaarlijkse Tien over Rood Biljarttoernooi gehouden van 21 tot en met 25 februari. De voorrondes zijn van 21 tot en met 24 februari en aansluitend is op vrijdag 25 februari de kwart- en halve finale en de finale. Elke avond start om 19.00 uur. Op zaterdag 26 februari is er voor de sponsorondernemers een mini Tien over Rood Toernooi. Inschrijven kan vanaf 10 januari bij de heer Henk Quack via tel. 055 – 5424738 (uitsluitend tussen 18.00 en 20.00 uur). Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.