Ex-VVD’er Geerdink naar D66

DE STEEG – Bas Geerdink, voormalig gemeenteraadslid van Rheden, is overgestapt naar D66. Geerdink zat sinds maart van vorig jaar namens de VVD in de Rhedense gemeenteraad.

Hij verwierf landelijke bekendheid door afgelopen zomer per direct de VVD gedag te zeggen. De reden van zijn plotselinge vertrek was de samenwerking tussen zijn partij en de PVV in de kabinetsformatie. “De PVV is in mijn ogen een gevaarlijke ondemocratische beweging”, motiveerde Geerdink destijds zijn besluit om op te stappen. Geerdink twitterde onlangs dat hij zich bij D66 heeft gevoegd. “Gisteren kort gesproken met Ron König, wethouder namens D’66 in de gemeente Rheden. Heb me na nachtje slapen aangemeld als lid bij D’66”, liet hij de wereld weten. Het kersverse lid van D66 moet alleen nog even wennen aan het feit dat de partij sinds 1981 de komma uit haar partijnaam heeft gehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.