Home / Dieren / 72-Jarige aangehouden na winkeldiefstal blikken babyvoeding

72-Jarige aangehouden na winkeldiefstal blikken babyvoeding

DIEREN – De politie in Dieren heeft dinsdagmiddag op het Callunaplein een 72-jarige man uit Arnhem aangehouden wegens winkeldiefstal. De man was betrapt door personeel van een supermarkt op diefstal van babyvoeding.

De bejaarde zou volgens het personeel twee blikken babyvoeding hebben meegenomen zonder af te rekenen. Nadat de politie erbij was gehaald werd de Arnhemmer meegenomen naar het politiebureau. De man bekende de diefstal en is na verhoor in afwachting van een beslissing van justitie vrijgelaten.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.