Home / Dieren / Dierenaar aangehouden na mishandeling familieleden

Dierenaar aangehouden na mishandeling familieleden

DIEREN – Na een uit de hand gelopen familieruzie in Dieren heeft de politie dinsdagavond 4 januari een 36-jarige man uit die plaats aangehouden wegens mishandeling. De Dierenaar zou een 26-jarig familielid en diens 53-jarige moeder hebben geslagen.

Aanleiding tot de ruzie zou een eerder conflict zijn tussen de 26-jarige en zijn nicht. Daarbij zouden via de telefoon allerlei verwensingen zijn gezegd. Daarop zou de man van de nicht zich in het gesprek hebben gemengd. Toen hij vervolgens bij de 26-jarige aan de deur kwam ontstond een vechtpartij. Gewaarschuwde agenten hielden de 36-jarige later thuis aan. Door de slachtoffers is aangifte gedaan; zij hadden verwondingen opgelopen.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.