Dierenaar aangehouden na mishandeling familieleden

DIEREN – Na een uit de hand gelopen familieruzie in Dieren heeft de politie dinsdagavond 4 januari een 36-jarige man uit die plaats aangehouden wegens mishandeling. De Dierenaar zou een 26-jarig familielid en diens 53-jarige moeder hebben geslagen.

Aanleiding tot de ruzie zou een eerder conflict zijn tussen de 26-jarige en zijn nicht. Daarbij zouden via de telefoon allerlei verwensingen zijn gezegd. Daarop zou de man van de nicht zich in het gesprek hebben gemengd. Toen hij vervolgens bij de 26-jarige aan de deur kwam ontstond een vechtpartij. Gewaarschuwde agenten hielden de 36-jarige later thuis aan. Door de slachtoffers is aangifte gedaan; zij hadden verwondingen opgelopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.