Home / Dieren / Pupillentoernooi

Pupillentoernooi

DIEREN – De pupillenteams van voetbalvereniging Gazelle Nieuwland speelden net voor oud en nieuw het kerstzaalvoetbaltoernooi in Theothorne. Ruim honderd jongens en meisjes tussen de zes en twaalf jaar deden hier aan mee. De spelers werden binnen hun leeftijd gemixt en verdeeld over Europese topclubs. Bij de F-teams won PSV, bij de E’tjes was Juventus het beste en bij de D-spelers won Manchester United. Naar aanleiding van het succes van het pupillentoernooi is Gazelle Nieuwland ook gestart met een kersttoernooi voor senioren en dit jaar was er voor het eerst een toernooi voor junioren. De trainingen voor pupillen gaan op 12 januari weer van start. Wie eens wil komen kijken, is meer dan welkom. Zie www.gazellenieuwland.nl voor trainingstijden.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.