Home / Doesburg / Filmdag Onder de Karpaten

Filmdag Onder de Karpaten

DOESBURG – De commissie de Extravaganten van het Filmhuis Doesburg houdt zondag 30 januari voor de zevende keer een filmdag in het Meulenhuus. Dit keer is de titel Onder de Karpaten, wat inhoudt dat films uit de diverse landen onder deze bergketen centraal staan. Er is een gevarieerd programma samengesteld met speelfilms, documentaires, dans en muziek. Lekkere hapjes en een maaltijd in de stijl van de regio maken de dag compleet. Aanmelden voor deze dag kan nog tot 15 januari bij J.A.D. Baggerman, Bergstraat 46, 6981 DC Doesburg, tel. 0313-650301 of j.baggerman@chello.nl.
 

Lees ook

Margreet Frankot leent werk van vader Roelof uit aan Raadskelder

DOESBURG – Stichting de Raadskelder in Doesburg heeft op het moment een bijzondere expositie. Margreet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.