Home / Doesburg / Nieuwe peuteropvang in Doesburg

Nieuwe peuteropvang in Doesburg

DOESBURG – BSO Aan de Dijk in Doesburg start per 1 februari met een peuteropvang voor kindjes van twee tot vier jaar. In eerste instantie zijn er zeven peuters welkom in het houten huis aan de Grietstraat en wel op dinsdag- en vrijdagmorgen van 08.30 tot 12.00 uur. Iedere morgen heeft dezelfde opbouw en bestaat ui het bakken van broodjes, lezen, tekenen, spelen, eten en naar buiten gaan. Er is een grote tuin, een dierenverblijf met verschillende dieren en een moestuin. Huiselijk, kleinschalig en buiten zijn staan centraal. De peuteropvang valt onder de wet Kinderopvang, waardoor ouders een deel van de kosten terug kunnen vragen.

www.bsoaandedijk.nl
 

Lees ook

Margreet Frankot leent werk van vader Roelof uit aan Raadskelder

DOESBURG – Stichting de Raadskelder in Doesburg heeft op het moment een bijzondere expositie. Margreet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.