Home / Bronkhorst / Nieuwe coachjassen voor vv Oeken

Nieuwe coachjassen voor vv Oeken

BRUMMEN – Net voor de jaarwisseling overhandigde Gert Mulder van het gelijknamige autobedrijf in Brummen nieuwe coachjassen aan vv Oeken. Namens sponsorzaken was Roy Jurriens aanwezig om de jassen voor alle trainers en leiders van de vereniging in ontvangst te nemen. Jurriens sprak zijn dank uit naar Mulder. Gert Mulder doet veel voor de vereniging en vv Oeken was enorm verrast door dit aanbod. Dankzij deze sponsoring ziet het kader van de vereniging er de komende jaren weer eenduidig en goed verzorgd uit.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.