Home / Regio / Reisje Rode Kruis

Reisje Rode Kruis

REGIO – De afdeling Eerbeek Hall Loenen van het Nederlandse Rode Kruis organiseert ook dit jaar weer een lang weekend weg voor inwoners uit deze plaatsen. Van 29 april tot en met 2 mei gaat een groep naar Ommen. De reis is bedoeld voor mensen die door persoonlijke omstandigheden, zoals ziekte, eenzaamheid, een handicap of verblijf in een verzorgingshuis, niet meer in staat zijn zelfstandig op vakantie te gaan. Er gaan ongeveer vijftien vrijwilligers mee, die de gasten, meestal ongeveer 25, verzorgen. Het hele weekend wordt helemaal verzorgd door vrijwilligers van het Rode Kruis.

S. Kaatman, 0313-652063; A. Brom, 0313-653006
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.