Hoofdprijzen muntenactie

VELP – In de winkel van Willemse Mode, werd op 28 december de finale trekking van de Muntenactie Velpse winkeliers gehouden. Vier eerdere trekkingen leverden niet alleen dik 300 winnaars van een fraaie prijs op, er werd ook vier keer een naam getrokken die deel nam aan die finale trekking. Uiteindelijk ging de eerste prijs naar de familie Volder, die een reis van 3000 euro en nog eens 2000 euro zakgeld won! Het zal duidelijk zijn dat de familie daarmee in haar nopjes was. De andere prijswinnaars zijn in die volgorde: de familie Jochems, de familie Leeflang en de familie Weening. Marc Pluim maakte de foto de drie aanwezige prijswinnaars.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.