Home / Bronkhorst / Oliebollen van de wijkraad

Oliebollen van de wijkraad

BRUMMEN – Veel inwoners van Brummen hebben maandag 27 december genoten van een gratis oliebolletje, gebakken door mensen van Wijkraden Oliemolen en Rhienderen. Op de parkeerplaats bij Spar stond een kraam opgesteld en werden de bollen gratis gebakken. Ook kon het winkelend publiek genieten van glühwein, warme chocolademelk of frisdrank. De hofjes, waar de ouderen wonen, werden bezocht door bestuursleden, die de bewoners een oliebolletje aanboden. Ook de passagiers van de buurtbus kregen een warme oliebol aangeboden. Hoewel de kraam door de slechte weersomstandigheden minder goed werd bezocht dan vorige jaren, zat de sfeer er de hele dag goed in.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.