Oliebollen van de wijkraad

BRUMMEN – Veel inwoners van Brummen hebben maandag 27 december genoten van een gratis oliebolletje, gebakken door mensen van Wijkraden Oliemolen en Rhienderen. Op de parkeerplaats bij Spar stond een kraam opgesteld en werden de bollen gratis gebakken. Ook kon het winkelend publiek genieten van glühwein, warme chocolademelk of frisdrank. De hofjes, waar de ouderen wonen, werden bezocht door bestuursleden, die de bewoners een oliebolletje aanboden. Ook de passagiers van de buurtbus kregen een warme oliebol aangeboden. Hoewel de kraam door de slechte weersomstandigheden minder goed werd bezocht dan vorige jaren, zat de sfeer er de hele dag goed in.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.