Januarimaand muziekmaand in Concordia

BRUMMEN – Nadat in zaal Concordia al op grootse (muzikale) wijze het nieuwe jaar werd gevierd, staat er voor de komende periode nog het één en ander op stapel bij het Brummense horecabedrijf. Zaterdagavond 8 januari is de Tribute to The Catsband uit Volendam te gast voor een optreden. De kaartverkoop loopt naar wens. Wie nog niet in het bezit is van een toegangsbewijs en het muziekfeest wil bijwonen moet er snel bij zijn, want ook hier geldt op=op. De zaal is open vanaf 19.30 uur. In de voorverkoop kost een kaartje 20 euro, aan de zaal 25 euro. Concordia is telefonisch bereikbaar op nummer 0575-561362.

De Con Amore Revivalband brengt zang en muziek vanaf de jaren zestig tot heden. Deze groep muzikanten verzorgt een ‘dansavond’ uit vervlogen tijden met een vleugje nostalgie. De belangstelling voor het weerzien met de oude ‘Concordiaband’ is zo groot, dat het eerste optreden (zaterdagavond 29 januari) al binnen de kortste keer was uitverkocht. Daarom is een tweede concert/optreden gepland en wel voor de volgende dag, zondag 30 januari ’s middags om 16.00 uur. Ook hiervoor is de interesse erg groot. Er kunnen nog enkele plaatsen worden gereserveerd voor het tweede optreden. Daarvoor moet contact worden opgenomen met Concordia. In de voorverkoop kost een toegangskaartje 10 euro.