Home / Dieren / Start cursussen bij Hartjes & Stötzer

Start cursussen bij Hartjes & Stötzer

DIEREN – In de ateliers van John Hartjes & Andrea Stötzer aan de Spoorstraat 20 in Dieren beginnen op 12 en 13 januari de cursussen grafische technieken en keramiek. Behalve hun passie voor de kunst, zijn beide kunstenaars docent. De cursussen zijn geschikt voor beginners, maar ook zeker voor gevorderden. Inschrijven kan via www.hartjes-stötzer.nl. Voor meer informatie over de cursus keramiek kan men contact opnemen met Stötzer via tel. 0313 – 415044 en voor de cursus grafiek met Hartjes via tel. 0313 – 415360.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.