Eerbeek wandelt sportief het nieuwe jaar in

EERBEEK – Een nieuw jaar, een nieuw begin; Eerbeek is weer een vereniging rijker geworden. Na al jaren een succesvolle avondvierdaagse te hebben georganiseerd, vond de commissie het tijd worden om de wandelsport in Eerbeek in al haar facetten aan te gaan bieden. Wandelsportvereniging Eerbeek, kortweg WSV Eerbeek, gaat de vereniging heten.

Het groen van de Veluwe, de flora en fauna waarvan kan worden genoten, de sportieve activiteit en de plaats van vestiging zijn allen gesymboliseerd in het logo dat de vereniging zal gaan dragen.
Het bestuur is in aanvang gevormd door Harry Peters, Harry van ’t Land en Roor de Gans. Drie personen die samen al heel wat jaren verenigingservaring hebben opgebouwd en daarom ook garant kunnen staan voor het welslagen van dit nieuwe initiatief. Daarnaast is Wilma Heijenk als instructrice verbonden aan de vereniging; zij begeleidt twee dagen per week groepen in Nordic Walking en verzorgt de basiscursussen voor deze tak van de wandelsport.

Bij de start op 1 januari telde de vereniging al bijna 50 leden en de verwachting is dat dit aantal snel gaat groeien. Alle ingrediënten hiervoor zijn dan ook aanwezig: een website vol informatie, aansluiting bij de grootste wandelsportbond van Nederland en een programma om van te genieten. Vrijblijvend zonder verplichtingen, een laagdrempelige contributie (25 euro voor een jaar lang lidmaatschap) en het gevoel dat er iets voor je geregeld wordt zal voor sportieve wandelaars in de omgeving een verrijking betekenen van hun vrijetijdsbesteding. Daarnaast is de vereniging een digitaal wandelnetwerk van de omgeving in kaart aan het brengen.
Een ieder die gezellig samen wil wandelen, een cursus wil volgen in Nordic Walking, wil trainen voor de Nijmeegse 4-daagse, wandeltochten wil bezoeken of het leuk vindt om zelf een wandeltocht te organiseren kan terecht bij WSV Eerbeek.

www.wsveerbeek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.