Worth Rheden wint Oliebollencup

RHEDEN – De jaarlijks terugkerende strijd op het voetbalveld van Worth Rheden is de Oliebollencup, tussen een elftal van de betreffende club en een elftal van ambtenaren.
Ondanks sneeuw en vorst gaat deze wedstrijd eigenlijk altijd door. Zo ook dit jaar, zondag 2 januari. Wethouder Ronald Haverkamp deed de aftrap. Hij zag dat de teams met een 1-1 ruststand aan de thee gingen. Uiteindelijk werd de match beslist in het voordeel van de thuisspelende ploeg: 3-2. De wethouder kon de cup met de oliebol aan de IJsselsingel achterlaten. Na afloop was het nog een gezellig samenzijn in de kantine, waar ook de nieuwjaarsreceptie van Worth Rheden plaats vond. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.