Vijftal woninginbraken in Eerbeek op 1 januari

EERBEEK – Tijdens afwezigheid van de bewoners, werd er op 1 januari in Eerbeek ingebroken in vijf woningen. De politie heeft de zaken in onderzoek. Of er en verband bestaat tussen de inbraken, wordt nader onderzocht.

Het gaat om inbraken aan de Leharstraat, de Handelstraat, de Debussystraat, en twee woningen aan de Beethovenstraat.
Toen de bewoners in de avonduren thuis kwamen, ontdekten ze de inbraken. Er bleken ramen vernield om binnen te komen. De woningen zijn doorzocht. Wat er precies is weggenomen wordt nog door de benadeelden geïnventariseerd.
De politie adviseert om bij afwezigheid in de avonduren, in de woning licht te laten branden, de gordijnen te sluiten (doen als je thuis bent), buitenverlichting aan de doen – vooral aan de achterzijde van de woning – en ramen en deuren goed af te sluiten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.