Winterwonderland tijdens vakantieactiviteiten

BRUMMEN – In de kerstvakantie heeft Stichting Welzijn Brummen in samenwerking met Dorpsraad Eerbeek-Hall en Wijkraad Rhienderen kerstactiviteiten georganiseerd voor kinderen en hun ouders uit de hele gemeente Brummen. Deelnemers konden een kerstkaart maken en hun kerstwens versturen aan een wildvreemde in een ver land. Hoe? Door deel te nemen aan een ballonnenwedstrijd. Het was een echt winterwonderland buiten, maar dankzij de warme chocolademelk van Super de Boer van de Bunt en Super de Boer Heine bleef iedereen lekker warm. De winnaars worden in januari bekend gemaakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.