Velpenaar aangehouden na vernieling ruit

VELP – De politie in Velp heeft donderdagochtend in Velp-Zuid een 33-jarige bewoner aangehouden wegens vernieling. De man zou bij een 70-jarige buurtbewoonster een ruit vernield hebben met een stuk hout.
Volgens de gedupeerde Velpse, had de man zich rond tien uur kennelijk geërgerd aan het feit dat ze op straat stond te praten met een kennis. Na eerst vanuit het raam van zijn huis zijn ongenoegen te hebben geuit kwam de Velpenaar naar buiten en zou vervolgens met een stuk hout een van de ramen van het huis van de 70-jarige vrouw ingegooid hebben. Gewaarschuwde agenten hielden de Velpenaar later thuis aan. De man betuigde spijt en zou de schade vergoeden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.