Code Oranje: ravage op IJsselbrug

DOESBURG – Net nadat de Code Oranje was afgegeven voor de Regio Gelderland – waarschuwing voor zeer gevaarlijke omstandigheden voor het verkeer – ging het donderdagavond goed mis op de N317 op de brug bij Doesburg. Daar viel zeker één gewonde bij. De traumahelikopter die onderweg was kon gelukkig weer terug keren. De hulpverleners hebben de gewonde uit de wagen gehaald en die is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De N317 slipte snel dicht en werd vervolgens afgesloten. Het verkeer moest een andere route gaan zoeken. De politie doet verder onderzoek naar het ongeval. De auto was total los.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.