Alphacursus in Dieren

DIEREN – Het Alpha-team in Dieren start op dinsdag 11 januari weer een cursus waar belangstellenden kennis kunnen maken met het christelijk geloof of om de basis van zijn / haar geloof te verstevigen. Aan bod komen de onderwerpen wat is bidden en hoe dat je dat? Bijbellezen; waarom en hoe? Waarom stierf Jezus aan het kruis?

De cursus is gratis en duurt ongeveer ten weken, steeds op dinsdag. De bijeenkomsten vinden plaats in het gebouw van de Vineyard Dieren aan de geitenbergweg 7. De avonden starten om 19.00 uur met een maaltijd, gevolgd door een inleiding over het onderwerp die tot 21.45 uur duurt.

www.vineyarddieren.nl
E-mail. alpha_dieren@live.nl
Tel. 0313 – 707802 of 416523
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.